Pressmeddelanden & nyheter

Vårdföretaget MACC PEOPLE får ny strategisk delägare

Gasellföretaget MACC PEOPLE AB får ny strategisk delägare i Thomas Petersson som även tar över rollen som styrelseordförande. Tillsammans med nuvarande ägare och medarbetare är siktet inställt på aE stärka bolagets posiFon och Fllväxt, både i Sverige och övriga Norden.

5 juni, 2024

MACC PEOPLE inleder exklusivt samarbete med SYNLAB Sverige - erbjuder provtagning och hälsokontroller direkt i lokalsamhällen

I en satsning för att öka tillgängligheten till provtagning i även mindre samhällen, har MACC PEOPLE AB och SYNLAB Sverige AB inlett ett samarbete för att leverera mobil provtagning direkt till invånarna i Skåne och Västra Götaland. Tjänsterna som utvecklas under våren kommer att rikta sig till privatpersoner som önskar hälsokontroller eller andra provtagningar, samt till digitala vårdgivare som behöver fysisk kontakt med sina patienter.

3 april, 2024

Vaccin hos MACC PEOPLE hanteras i en kvalitetssäkrad obruten kylkedja

MACC PEOPLE AB är bland annat en av Sveriges största upphandlade Covid-19 vaccinatörer och har sedan sommaren 2021 utfört totalt cirka 350 000 vaccinationer.

29 januari, 2024

Helt ny vårdcentral på uppdrag av Region Skåne

Skånes största upphandlade covidvaccinatör MACC People med 350 000 givna vaccindoser på två år, går nu ett steg längre i sin ambition att säkerställa hälsa och välmående för medborgarna.

2 oktober, 2023

Region Skånes största upphandlade vaccinatör MACC People får förnyat förtroende

MACC People har fått fortsatt förtroende att på uppdrag av Region Skåne att utföra vaccinering mot Covid-19 under hela år 2023 med möjlig förlängning även över 2024. Det nya avtalet inkluderar vaccinmottagningar alternativt riktade insatser i samtliga kommuner i regionen.

14 november, 2022

MACC People medverkar i att ta Region Skåne ur pandemin

MACC People har blivit utvald av Region Skåne som en av utförarna i den kommande covid-19-vaccineringen av samtliga invånare mellan 18 och 64 år.

13 februari, 2021

MACC People sluter avtal med Region Halland

Från och med den 7/3 2020 har MACC People via dotterbolaget MACC Event Safety AB fått förtroendet att som ramavtalad leverantör hjälpa Region Halland med bemanning med läkare, barnmorskor och specialistsjuksköterskor.

6 mars, 2020

MACC People sluter avtal med Region Skåne

Från och med den 1/3 2020 kommer MACC People att hjälpa Region Skåne med legitimerad sjukvårdspersonal

29 februari, 2020

Rasmus Ahlin blir ny VD

MACC People välkomnar Rasmus Ahlin i rollen som vår nya VD.

2 januari, 2020

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People