Skydda dig mot hepatit A och B med Twinrix-vaccination

Priser:
Vuxen: 675 kr / Barn: 525 kr

KAMPANJ

Du vet väl om att du får 10% rabatt på ordinarie pris om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev? Tryck här för att skriva upp dig och få en rabattkod.

Hepatit A och B är smittsamma virusinfektioner som påverkar levern och kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Med Twinrix-vaccinationen kan du skydda dig och dina nära mot båda dessa virus med en enda injektion.

Vem bör överväga Twinrix-vaccination?

Twinrix-vaccinationen rekommenderas för personer som reser till områden med hög förekomst av hepatit A och B, personer med kroniska leversjukdomar, människor som arbetar inom sjukvården, personer som är nära anhöriga till någon med hepatit B och personer som ofta kommer i kontakt med blod eller kroppsvätskor.

Vaccinationsschema för Twinrix

Twinrix-vaccinationen ges i tre doser för att ge ett optimalt skydd mot hepatit A och B. Det vanliga schemat är:

  • Första dosen vid första besöket
  • Andra dosen en månad efter den första dosen
  • Tredje dosen sex månader efter den första dosen

För personer i åldern 1-15 år kan vaccinationen ges i två doser med ett intervall på sex månader.

Varför välja oss för din Twinrix-vaccination?

Vi erbjuder Twinrix-vaccination på alla våra mottagningar och i vår MACC-bil, vilket gör det enkelt för dig att skydda dig och dina nära mot hepatit A och B. Våra erfarna sjuksköterskor och läkare är välutbildade och kan ge dig råd och svara på alla dina frågor om vaccinationen.

Boka din Twinrix-vaccination idag

Du kan enkelt boka tid för Twinrix-vaccination genom att ringa oss på 020-24 7 112, besöka vår webbplats för att boka en tid online eller komma till någon av våra mottagningar eller vår MACC-bil för drop-in. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov och önskemål.

Familj som promenerar på en strand
Säkerställ din hälsa genom våra andra tjänster

Vi erbjuder även grundskyddsvaccin mot difteri, stelkramp och polio, TBE-vaccin samt bältrosvaccin för att säkerställa att du är skyddad mot en rad sjukdomar och att du håller dig frisk.

Gula blommor och högt gräs på ett fält

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People