Region Skånes största upphandlade vaccinatör MACC People får förnyat förtroende

Skrivet mån, 11/14/2022 - 15:30

MACC People har fått fortsatt förtroende att på uppdrag av Region Skåne att utföra vaccinering mot Covid-19 under hela år 2023 med möjlig förlängning även över 2024. Det nya avtalet inkluderar vaccinmottagningar alternativt riktade insatser i samtliga kommuner i regionen.

– Vi är glada och stolta att få fortsätta med och utöka vårt uppdrag. Vi är redan idag regionens största upphandlade covidvaccinatör och har sedan maj månad förra året gett över 260 000 doser. Med denna satsning är vi med och avlastar primärvården och säkerställer en god tillgänglighet till vaccinering för alla skåningar även framöver, säger Rasmus Ahlin, VD för MACC People.

Totalt blir det 14 mottagningar fördelade på Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ängelholm, Hässleholm och Landskrona. MACC Peoples samarbetspartner Vaccinova kommer att driva mottagningar i Kristianstad, Kävlinge och Ystad. Riktade insatser kommer att göras för samtliga övriga kommuner i Skåne.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Rasmus Ahlin, VD, 070-216 14 90, rasmus@maccab.se

Om MACC People:

MACC People är en av Sveriges största covid-19-vaccinatörer. Utöver vaccinering mot covid-19 och andra sjukdomar bedriver bolaget även verksamhet inom mobil sjukvård via unikt utrustade MACCbilar, medicinsk evakuering över hela Europa samt företagshälsovård och vårdbemanning.

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People