MACC People medverkar i att ta Region Skåne ur pandemin

Skrivet lör, 02/13/2021 - 14:30

MACC People har blivit utvald av Region Skåne som en av utförarna i den kommande covid-19-vaccineringen av samtliga invånare mellan 18 och 64 år.

- Vi är mycket stolta över att få förtroendet att vara en del i det samhällsviktiga arbetet med att på ett snabbt och säkert sätt se till att alla invånare får möjlighet att vaccinera sig. Vi arbetar sedan i våras intensivt med att bekämpa pandemin i form av provtagning och att bemanna vården. Nu ser vi fram emot att i samverkan med regionen och övriga aktörer vara med och bidra till nästa steg i kampen mot covid-19, säger Rasmus Ahlin, VD i MACC People.

Verksamheten kommer att ske på ett flertal orter över hela Skåne. Startdatum för vaccineringen är ännu inte är fastställt och inga tider kan bokas in men redan nu är arbetet med att förbereda för starten i full gång. Är du läkare, sjuksköterska eller undersköterska och vill vara med oss som anställd på del- eller heltid är du välkommen att skicka din intresseanmälan till jobb@maccab.se. Vi och alla andra kommer att behöva dig snart!

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People