Vaccin hos MACC PEOPLE hanteras i en kvalitetssäkrad obruten kylkedja

Skrivet av MACC mån, 01/29/2024

MACC PEOPLE AB är bland annat en av Sveriges största upphandlade Covid-19 vaccinatörer och har sedan sommaren 2021 utfört totalt cirka 350 000 vaccinationer.

Med anledning av att det i medierna förekommer avslöjande att ett större vaccinbolag grovt åsidosatt sin skyldighet att tillhandahålla säkert och fungerande vaccin, vill MACC PEOPLE lugna alla sina kunder/patienter att all vaccinering har hos MACC har skett med hjälp av en kvalitetssäkrad obruten kylkedja.

-Vi har godkända transportemballage och digitala temploggar som alltid garanterar korrekt övervakning av vaccinets temperatur, säger Rasmus Ahlin, VD MACC PEOPLE AB.

I de fall oförutsedda saker som till exempel strömavbrott inträffat, har MACC direkt kunnat se om vacciner måste kasseras, vilket också har skett vid en del tillfällen. MACC använder också alltid legitimerad sjukvårdspersonal med särskild vaccinationsutbildning för att administrera vaccin till mottagaren.

- Vi kompromissar aldrig med vare sig patientens eller personalens säkerhet och därför är det bland annat alltid legitimerad sjukvårdspersonal som vaccinerar hos oss, förklarar Rasmus Ahlin.

Gå till ursprungsartikeln

För kompletterande frågor kontakta MACC PEOPLE på
telefon 020 24 7 112

 

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People