Helt ny vårdcentral på uppdrag av Region Skåne

Skrivet av MACC mån, 02/10/2023 - 11:30

Skånes största upphandlade covidvaccinatör MACC People med 350 000 givna vaccindoser på två år, går nu ett steg längre i sin ambition att säkerställa hälsa och välmående för medborgarna.

- Vi är mycket stolta över att meddela öppnandet av vår helt nya vårdcentral som, på uppdrag av Region Skåne, kommer att erbjuda en bred och omfattande vårdtjänst för invånarna i framför allt Malmöregionen, säger Rasmus Ahlin, VD för MACC People.

- Denna spännande utveckling markerar ett naturligt steg i vår strävan att förbättra folkhälsan och tillhandahålla kvalitativ vård. Med vårt rykte som ledande aktör inom covidvaccinering har vi samlat värdefull erfarenhet och kompetens som vi nu kommer att använda för att erbjuda omfattande vårdtjänster på våra nya lokaler på Derbyvägen 6E i Malmö, säger Jessica Nilsson, affärschef för MACC People.

Vårdcentralen erbjuder medicinsk vård, diagnos och behandling av olika sjukdomar.

- Precis som med vaccineringen kommer vi att erbjuda en vänlig, tillgänglig och serviceinriktad atmosfär där bästa välbefinnande är i fokus vid varje besök. Detta bygger vi med kunskap, tankesätt och vilja att göra annorlunda, säger Jessica Nilsson.

MACC People är djupt engagerade i att fortsätta stödja samhället under dessa utmanande tider. Genom att öppna vårdcentral är företagets mål att bättre kunna erbjuda en källa till vårdtillgänglighet, trygghet och omsorg.

Den nya vårdcentralen ligger på Derbyvägen 6E, Malmö och tar emot patienter från och med i dag den 2 oktober.

- Vi ser verkligen fram emot att möta våra gamla som nya patienter och fortsätta att göra skillnad för invånarna, säger Jessica Nilsson.

För mer information och för att boka en tid, vänligen besök vår webbplats www.jagersrohalsan.se eller ring oss på 040 - 400 800

 

För mediekontakter och ytterligare information, vänligen kontakta:

Jessica Nilsson

Affärschef

Web: www.maccpeople.se 

Email: jessica@maccab.se

Mobile: SE: +46 76 888 90 98

 

Måndagen den 2 oktober mellan kl. 15:00-20:00 har vi ”Öppet hus” och välkomnar alla som vill komma och hälsa på.

 

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People