I samarbete med Blodtrycksdoktorn
- Avgiftsfria blodtryckskontroller och snabb digital utredning

Få en avgiftsfri blodtryckskontroll på alla våra mottagningar och i vår MACC-bil

Hos oss kan du få din blodtryckskontroll utförd helt utan kostnad på alla våra mottagningar och i vår MACC-bil. Vi samarbetar med Blodtrycksdoktorn för att erbjuda en smidig och snabb tjänst som hjälper dig att hålla koll på ditt blodtryck.

Varför är det viktigt att kontrollera sitt blodtryck?

Att regelbundet kontrollera sitt blodtryck är viktigt eftersom högt blodtryck, även kallat hypertoni, ofta inte ger några symtom men kan leda till allvarliga hälsoproblem såsom hjärtinfarkt, stroke och njursjukdom. Genom att upptäcka och behandla högt blodtryck tidigt kan man minska risken för dessa komplikationer.

Blodtrycksdoktorn - en snabb och effektiv utredning vid avvikande blodtrycksvärden

Om vi upptäcker avvikande värden under din blodtryckskontroll erbjuder vi dig en vidare utredning via Blodtrycksdoktorn. Utöver en fysisk undersökning sker denna utredning helt digitalt och går mycket snabbare än traditionella hypertoniutredningar inom vården. Du får snabbt hjälp att identifiera orsaken till ditt höga blodtryck och en individanpassad behandlingsplan.

Så fungerar Blodtrycksdoktorns digitala utredning

När du genomgår en digital utredning via Blodtrycksdoktorn får du tillgång till en app där du kan följa dina blodtrycksvärden, få personlig rådgivning och snabbt komma i kontakt med en läkare. Appen är användarvänlig och kan enkelt laddas ner på din smartphone eller surfplatta.

Närbild på person som tar blodtycket på en annan person.
Säkerställ din hälsa genom våra andra tjänster

Vi erbjuder även grundskyddsvaccin mot difteri, stelkramp och polio, TBE-vaccin, hepatitvaccin samt bältrosvaccin för att säkerställa att du är skyddad mot en rad sjukdomar och att du håller dig frisk.

Gula blommor och högt gräs på ett fält

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People