Vaccin mot influensa hos MACC People
i Skåne och Västra Götaland

INFO

Ordinarie pris 325 kr, 65+ och riskgrupp gratis i Västra Götaland och 200 kr i Skåne, rabatter för företag och större sällskap.

Influensavaccin

Med start den 25:e september kan du få ditt influensavaccin hos oss så att du är skyddad i tid för säsongen. Du som är över 65 år eller riskgrupp i Västra Götaland erbjuds kostnadsfritt vaccin från den 7 november.

Vi erbjuder även vaccinering för företag, både på våra mottagningar och på plats hos er till förmånliga villkor, läs mer nedan.

Vad är säsongsinfluensa?

Säsongsinfluensa är en årligen återkommande influensa som oftast inträffar under vintermånaderna. Den kan leda till allvarliga komplikationer, särskilt för riskgrupper som äldre och personer med vissa kroniska sjukdomar.

Varför vaccinera sig?

  • Skydda dig själv och andra: Vaccination minskar risken för att du blir sjuk och förhindrar spridning till andra.
  • Skydda arbetsplatsen: Vaccination på arbetsplatsen bidrar till både friska medarbetare och lägre sjukskrivningstal
  • Minska belastningen på sjukvården: Genom att vaccinera dig hjälper du till att minska belastningen på sjukvården under influensasäsongen.

Varför välja MACC People?

  • Prisvärt: Vi erbjuder vaccinet till ett ordinarie pris av enbart 325 kr.
  • Specialerbjudanden för riskgrupper och äldre: I Västra Götaland är vaccinet gratis för riskgrupper och de som är över 65 år från och med den 7:e november. I Region Skåne erbjuder vi ett reducerat pris på 200 kr för dessa grupper.
  • Företagsvaccinering: Vi erbjuder vaccinering hos företag till mycket konkurrenskraftiga priser. För grupper om 11-49 deltagare är priset 275 kr per person, och för grupper om 50 eller fler är priset endast 250 kr per person. Självklart erbjuder vi den som önskar samtidig vaccinering mot andra sjukdomar.
  • Flexibilitet: Vid minst 10 deltagare kör vi ut till er arbetsplats eller förening utan extra kostnad inom de kommuner där vi har mottagningar.
  • Skattefritt: Vaccin mot säsongsinfluensa är avdragsgillt och befriat från förmånsbeskattning om ni erbjuder era medarbetare denna tjänst.
Reklam för vaccinering mot säsongsinfluensa

Boka din tid idag

Välkommen att besöka valfri mottagningar eller vår MACC-bil för vaccinering mot säsongsinfluensa. Boka din tid idag och skydda dig själv och dina nära och kära inför den kommande influensasäsongen.


Är ni ett företag eller större sällskap på mer än 10 personer? Hör av er till er oss på info@maccab.se, 020-247 112 eller via fomuläret så hittar vi ett upplägg som passar för just er!

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People