På uppdrag av Västra Götalandsregionen

ERBJUDER MACC PEOPLE KOSTNADSFRI VACCINERING MOT COVID-19!

Observera att nya riktlinjer gäller från 1 mars i Västra Götaland. I dagsläget är vaccination bara möjligt för dig som är över 80 år, samt för dig som är 65 till 79 år och behöver hjälp varje dag med att till exempel sköta hygienen och klä på dig. Rekommendationerna kan komma att förändras, du kan läsa uppdaterade riktlinjer i Västra Götaland här.

Observera att MACC People sedan 1 mars inte längre vaccinerar mot covid-19 i Skåne. Detta ansvar har övergått helt till primärvården framöver och vi hänvisar eventuella frågor kring riktlinjer och möjligheter att vaccinera dig till din vårdcentral. Vi tackar så länge för det förtroende vi fått från region och alla 300 000 besökare som vi vaccinerat sedan år 2021 och hoppas återkomma längre fram! Tills dess önskar vi alla nya och gamla kunder varmt välkomna till våra mottagningar och mobila enheter för all annan vaccinering, hälsokontroller mm.

Covidbevis

Det är inte längre möjligt att hämta covidbevis för resor via covidbevis.se. Det beror på att EU-förordningen om covidbevis upphörde att gälla den 1 juli 2023.

Inga länder inom EU/EES kräver i dag covidbevis vid inresa, men utanför EU/EES finns länder som fortfarande har inreseregler med anledning av covid-19. Därför är det viktigt att undersöka vad som gäller i landet du ska åka till. Information finns på Sweden Abroad.

Om din resa kräver uppvisande av negativt covidtest så utför vi antigentester på utvalda mottagningar, samt PCR-test på vår mottagning Malmö Jägersro, Derbyvägen 6E. Klicka här för att boka din tid.

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People