Välkommen till MACC People

Borås

Inför ditt besök

  • Välkommen på både tidsbokning och drop-in
  • Vi erbjuder hela vårt vaccinutbud på alla våra enheter, även i bilarna - vaccin mot TBE, bältros, Hepatit A+B, difteri, stelkramp och vattkoppor finns alltid med. Övriga vacciner bokar du i förväg nedan för att vi ska kunna säkerställa att de finns i lager till ditt besök.
  • Ska du ha resevaccin? Boka tid för digital rådgivning innan du bokar själva vaccineringen.
  • Kom ihåg att alltid ta med ID-handling vid ditt besök. Även utländska medborgare är självklart varmt välkomna!

Hitta hit

Allégatan 6, 503 32 Borås

Karta Borås

Välkommen att boka tid

Köpvillkor

Säljare

Tjänsten tillhandahålls av MACC People AB, orgnr 559173-6250. Du når oss via info@maccab.se, telefon 020-24 7 112 eller postadress Box 15 081, 200 31 Malmö

Priser och betalning

För vissa tjänster måste du betala ett reservationspris för att garantera att vi har med oss det vaccin du önskar få administrerat. Varje tjänst anges med pris inklusive moms. Betalningsvillkor finns angivet vid beställning beroende av valt betalningssätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) för reservationsbetalningen gäller fram till 24 timmar före bokad tid. Om du inte får bekräftelse på din avbokning och begäran om återbetalning, är det viktigt att du kontaktar oss via e-post eller telefon.

Hantering av personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People