Covid-19 provtagning Malmö/Arlöv

Ska du ut och resa eller närvara på en viktig sammankomst? Välkommen till vår provtagningsstation på Företagsvägen 29, hus 5 i Arlöv (strax norr om Malmö)!

OBSERVERA! Från den 10 januari finns vi inte längre på Burlöv Center utan hänvisar till vår nya mottagning som finns inom gångavstånd.

PCR-test med snabbt svar

Covid-19 antigen & antikroppsprov

E-hälsomyndighetens covid-bevis

Kvinna som vaccinerat sig

Vi erbjuder PCR-test med reseintyg för enbart 995 kr. Om du bokar ditt test inom kl 15.00 på vardagar och innan kl 13.00 på helgdagar får du i de flesta fall svar redan samma kväll innan midnatt! Vi erbjuder snabbtest och medföljande reseintyg till Danmark för 395 kr. Vi är anslutna till EU:s digitala covidbevis. Boka en tid hos oss och undvik köerna.

Observera att enbart du som är sypmtomfri kan testa dig hos oss på Burlöv Center. Har du symptom och behöver ett snabbt besked kring huruvida du har pågående infektion med covid-19? Välkommen att kontakta oss på 070-930 81 91 eller via info@maccab.se så hjälper vi dig!

Vi utför snabbtestning med antigen- och antikroppstester samt PCR-provtagning för reseintyg. Vi hjälper både dig som har symptom och dig som behöver ett friskintyg för resor eller andra sammankomster.

Vår sjukvårdspersonal utför testerna. De utförs med en pinne från munhålan och/eller nasofarynx och ger svar inom 15 minuter med ett reseintyg som levereras digitalt kort därefter. Antikroppstest utförs genom stick i fingret.

Vi snabbtestar dig för både pågående infektion med både antigen- och antikroppstest vid samma tillfälle till en kostnad på enbart 595 kr inkl. moms.

Vid ett positivt antigensnabbtest med symptom gör vi automatiskt en anmälan enligt smittskyddslagen till berörda myndigheter.

Önskas endast PCR-test utan medcinska orsaker (som till exempel reseintyg utfärdat av läkare) är kostnaden 995 kr inkl. moms. Processen är lika smidig som våra andra tester och både resultat och intyg kommer senast kvällen efter utfört test (samma kväll om du kommer innan 15.00). Vi utfärdar intyg för resor till alla länder.

Vi erbjuder även reseintyg till Danmark och andra länder som godkänner negativt antigentest. Du får besked inom 15 minuter tillsammans med ett intyg signerat av legitimerad sjuksköterska som bekräftar ditt negativa resultat. Pris 395 kr inkl. moms.

Beställning

Mejla till info@maccab.se eller om det är akut ringer ni 020-24 7 112. Akut testning utförs normalt inom 24 timmar och kostar från 1 990 kr (ex moms).

Fullständigt namn

Din e-postadress

Meddelande

Våra snabbtester kommer från Abbott och våra PCR-analyser görs vid B-sure laboratorium i Lund.

Vårt antigentest är detsamma som Region Skåne använder, som var en av de första regionerna i landet att använda detta. Trycket på att få hjälp med testning är stort och vi jobbar efter ”först till kvarn” metoden så vänta inte med att beställa provtagning.

Kvinna med munskydd som åker buss

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People