Glada sjuksköterskor som skrattar

Välkommen till MACC People

Bemanning med guldkant

Vill du ha friheten att arbeta flexibelt och möjligheten till exklusiva uppdrag som ingen annan har samtidigt som du har tillgång till traditionella bemanningsuppdrag över hela Sverige? Då är du välkommen till oss på MACC!

Vi är ett bemanningsföretag inriktat mot sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Vi jobbar mot alla specialistkompetenser och är verksamma inom slutenvård, primärvård samt kommunal hälsa- och sjukvård runt om i hela Sverige. 

En färja

Unika uppdrag

Vi har uppdragen ingen annan har. I år har MACC funnits på marknader, i hamnar över hela Europa, på evakueringsuppdrag till USA och vaccinerat över hela Skåne. Som konsult hos oss har du förtur till våra unika uppdrag. Detta är bara början, följ med oss på vår resa!

Sjuksköterska tillsammans med ett barn

Personlig kontakt

För oss är den personliga kontakten av högsta prioritet. Vi vill lära känna dig. Vad är viktigt för dig i arbetet, vad har du för önskemål, prioriteringar och preferenser för att du ska trivas med jobbet? Därefter skapar vi ett upplägg tillsammans som passar just dig. 

Två glada och nöjda medarbetare

Attraktiva villkor

Vilka villkor är viktiga för dig? Lönen, trygghet, ett härligt boende på annan ort, kompetensutveckling och bredda din erfarenhet eller en chans att kombinera jobb och resa? Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig.

Vi är stolta vårdgivare

Att vi själva är vårdgivare innebär att vi har god inblick i hela processen från start till mål, både för dig som konsult men även för arbetsgivaren. Vi inser vikten av att kvalitetssäkra i alla led för att skapa en trygg relation mellan dig och din framtida arbetsplats.

Glad mamma håller sitt barn medans en läkare undersöker

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People