Glada sjuksköterskor som skrattar

Välkommen till MACC People

Vi bryr oss om ditt arbetsliv

Vi är ett bemanningsföretag inriktat mot sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Vi jobbar mot alla specialistkompetenser och är verksamma inom slutenvård, primärvård samt kommunal hälsa- och sjukvård runt om i hela Sverige. 

Sjuksköterska tillsammans med ett barn

Personlig kontakt

För oss är den personliga kontakten av högsta prioritet. Vi vill lära känna dig. Vad är viktigt för dig i arbetet, vad har du för önskemål, prioriteringar och preferenser för att du ska trivas med jobbet? Därefter skapar vi ett upplägg tillsammans som passar just dig. 

Två glada och nöjda medarbetare

Attraktiva villkor

Vilka villkor är viktiga för dig? Lönen, trygghet, ett härligt boende på annan ort, kompetensutveckling och bredda din erfarenhet eller en chans att kombinera jobb och resa? Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar dig.

Sjuksköterska

Nära samarbete

Vi har nära samarbete med både våra konsulter och kunder. Det ger oss en stor bredd på arbeten och återkommande konsulter. Vår nära kontakt med MACC Scandinavia gör också att vi ofta får in annorlunda och roliga uppdrag. Hör av dig så berättar vi mer! 

Vi är stolta vårdgivare

Att vi själva är vårdgivare innebär att vi har god inblick i hela processen från start till mål, både för dig som konsult men även för arbetsgivaren. Vi inser vikten av att kvalitetssäkra i alla led för att skapa en trygg relation mellan dig och din framtida arbetsplats.

Glad mamma håller sitt barn medans en läkare undersöker

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People