Covid-19 Provtagning

MACC People erbjuder testning som innebär att vi på mindre än 20 minuter ger en mycket stark indikation på om testpersonen är infekterad med COVID-19. Vi hjälper dig med både pågående utbrott och förebyggande åtgärder.

Utbildad vårdpersonal

Covid-19 antigen & antikroppstest

Provtagning för företag

Kvinna med munskydd på terminal

Covid-19 Provtagning

Vi kan nu erbjuda storskaliga COVID-19-antigen- och antikroppstest med validerade snabba tester till företag i era egna lokaler. I händelse av ett utbrott av COVID-19 ger våra tester snabbt en indikation på hur många som har smittats.

Vår vårdpersonal mäter alltid temperaturen på dig som testas och testresultaten dokumenteras med ett intyg på engelska om så önskas. När någon testar positivt på antigen-snabbtestet gör vi automatiskt en rapport i enlighet med den svenska smittskyddslagen till berörda myndigheter.

Våra tester används främst av organisationer där distansarbete inte är möjligt, detta gäller företag med verksamhet inom produktion och detaljhandel. Vi hjälper dig som ska genomföra möten, utbildningar eller liknande sammankomster där människor behöver kunna känna sig trygga tillsammans.

Våra snabbtester kommer från Abbott och våra PCR-tester kommer från Life Genomics AB, ett laboratorium godkänt av Folkhälsomyndigheten. Vårt antigentest är detsamma som Region Skåne använder, som var en av de första regionerna i landet att använda denna typ av test. Trycket att få hjälp med testningen är stort och vi arbetar enligt metoden ”först till kvarn”, så vänta inte med att beställa provtagning.

Ska du resa utomlands?

Vi erbjuder också reseintyg signerade av läkare. Processen är lika smidig som våra andra tester och både resultat och certifikat anländer inom högst två dagar. Dessa PCR-tester kommer från Life Genomics AB och vi utfärdar intyg för resor till alla länder.

Mamma och dotter på flygplan

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People