Sjuksköterska som vaccinerar

Macc People covid-19 provtagning

MACC People erbjuder provtagning till både privat personer och företag. Har du tagit ett PCR-test som visat positivt hos oss kan vi hjälpa dig med ett tillfrisknandebevis. Detta kan göras 11 dagar efter att provet visat positivt. Du får ditt bevis via appen Coronafree.

För provtagning på andra orter kontakta oss på info@maccab.se eller 020 24 7 112.

Välkommen till oss

Vi erbjuder Covid-19 provtagning

MACC People erbjuder testning som innebär att vi på mindre än 20 minuter ger en mycket stark indikation på om testpersonen är infekterad med COVID-19. Vi hjälper dig med både pågående utbrott och förebyggande åtgärder.

Om du ska ut och resa hjälper vi dig med ditt reseintyg. Beroende på landets krav utför vi antigen eller PCR-test. Vi utför alla vår tester på plats. PCR- test analyserar vi med hjälp av instrumentet ID NOW. ID NOW är ett instrument som är betydligt snabbare än andra molekylära metoder och ger noggrannare resultat än konventionella snabbtester.

Covidprov

Professionell personal

Hos oss blir du testad av kompetent vårdpersonal. Säkert och bekvämt.

Barn med munskydd

Covid-19 antigen & antikroppstest

Vi utför både antigentest som visar pågående infektion och antikroppstest som visar tidigare infektion.

Medarbetare på företag

För företag

Vi testar din personal på plats i era lokaler med utbildad vårdpersonal. I händelse av ett utbrott ger våra tester snabbt en indikation på hur många som har smittats.

Covid-19 test

Vill du säkerställa att din verksamhet kan fortsätta utan avbrott under pandemin?

Om oss

Vår sjukvårdsverksamhet är vårdgivareregistrerad hos IVO. Legitimerad personal kontrolleras alltid vid nyanställning avseende giltig legitimation samt kontroll mot IVO om förekomst i HSAN (Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnds) register. Vår personal avlönas i enlighet med kollektivavtal mellan Almegaförbundet Vårdföretagarna och fackförbunden Vårdförbundet och Kommunal.

Sköterska tar covidprov på äldre man

Vi arbetar i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete, SOSFS 2011:9 (M och S).

Medicinskt ledningsansvarig läkare är Docent Ardavan Khoshnood

Medicinskt ansvarig sjuksköterska är MSc Kenneth Kronohage

Pågående utbrott & förebyggande åtgärder

Vi kan nu erbjuda storskaliga COVID-19-antigen- och antikroppstest med validerade snabba tester till företag i era egna lokaler. I händelse av ett utbrott av COVID-19 ger våra tester snabbt en indikation på hur många som har smittats.

Tjej med munskydd

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People