Hälsokontroller

Varför hälsokontroll? 

En hälsokontroll är en investering i dig själv och din hälsa. Genom några få kontroller kan du i tid få råd och hjälp med hur du kan förändra din livssituation mot en förbättrad hälsa. Att som företag erbjuda detta för dina medarbetare är både en förmån för medarbetare och ett effektivt sätt att proaktivt investera i friskare och hälsosammare medarbetare. 

Två skrattande vänner som är ute i naturen

Vad innehåller hälsokontrollen?

Vi kontrollerar längd, vikt, midjemått, BMI, puls och blodtryck. Utöver det lämnas blodprov utifrån baspaket som kontrollera blodstatus, sockernivå, njurfunktion och levervärden. Utöver det är det en sjuksköterska som genomför en kort intervju och pratar med personens utmaningar med hälsa. Återkoppling sker i personens journal. Skulle prover inte falla inom intervallet "normala", kommer vår ansvarige läkare att kontakta personen.

Sjuksköterska som mäter blodtryck på patient

Var och när genomförs hälsokontrollen?

Vi anpassar oss efter ert företag och era medarbetares förutsättningar. Vår ambition är att vara nära våra företag, så det ska bli lätt och smidigt för personalen att komma förbi vår lokal. Vi anpassar tider efter hur det passar er. 

Vad kostar det?

Är du/ditt företag intresserad av att låta medarbetarna genomföra hälsokontroll? Kul! Vi behöver bara veta hur många personer det rör sig om så skickar vi en offert!

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People