Covid-19 provtagning Boden

Flygfältsvägen 8A, Boden

Drive-in provtagning

Covid-19 antigen & antikroppsprov

Provtagning för företag

Kvinna väntar på resultat från covidtest

Provtagning i Boden

Behöver du ett snabbt besked kring huruvida du har pågående infektion med covid-19? Ska du ut och resa eller närvara på en viktig sammankomst?

Välkommen att boka tid på vår provtagningsstation i Boden som drivs i samverkan med NurseNow Norrbotten AB!

Bokningsförfrågningar görs via mail till info@maccab.se eller på telefon 020-24 7 112.

På vår provtagningsstation på Flygfältsvägen 8 i Boden erbjuder vi snabbtestning med antigen- och antikroppstester med tillhörande intyg. Vi hjälper både dig som har symptom och önskar ett snabbt provsvar och dig som behöver ett friskintyg för resor eller andra sammankomster. Vi erbjuder även testning på plats ute hos företag. Läs mer här om vårt företagserbjudande.

Vår sjukvårdspersonal utför testerna som utförs med en pinne från munhålan och/eller nasofarynx och ger svar inom 15 minuter.

Vid ett positivt antigensnabbtest gör vi automatiskt en anmälan enligt smittskyddslagen till berörda myndigheter.

Vi snabbtestar dig för både pågående infektion med både antigen- och antikroppstest vid samma tillfälle till en kostnad på enbart 735 kr inkl. moms.

Beställning

Mejla till info@maccab.se eller om det är akut ringer ni 020-24 7 112. Akut testning utförs normalt inom 24 timmar och kostar från 1 990 kr (ex moms).

Fullständigt namn

Din e-postadress

Meddelande

Våra snabbtester kommer från Abbott och våra PCR-analyser görs vid B-sure laboratorium i Umeå.

Vårt antigentest är detsamma som Region Skåne använder, som var en av de första regionerna i landet att använda detta. Trycket på att få hjälp med testning är stort och vi jobbar efter ”först till kvarn” metoden så vänta inte med att beställa provtagning.

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People