Covid-19 test Ängelholm

Here you book an appointment with us at Stjernsvärds allé 54, byggnad 51 at Valhall Park i Ängelholm.

Digitalt reseintyg

Covid-19 antigen & antikroppsprov

E-hälsomyndighetens covidbevis

Woman packing covid test

Provtagning i Ängelholm

Just nu erbjuder vi PCR-test med reseintyg för enbart 1 195 kr. Om besöker oss innan kl 12.00 får du i de allra flesta fall svar redan samma dag innan midnatt! Vi erbjuder även snabbtest och medföljande reseintyg till alla länder som godkänner antigentest för 395 kr. Vi är anslutna till EU:s digitala covidbevis.

På vår provtagningsstation på Valhall Park i Ängelholm erbjuder vi både snabbtestning med antigen- och antikroppstester samt PCR-provtagning för reseintyg. Vi hjälper både dig som har symptom men inte får tillgång till regionens egen provtagning och dig som behöver ett friskintyg för resor eller andra sammankomster.

Vår sjukvårdspersonal utför testerna som utförs med en pinne från munhålan och/eller nasofarynx och ger svar inom 15 minuter med ett digitalt reseintyg inom kort därefter.

 

Vi snabbtestar dig för både pågående infektion med både antigen- och antikroppstest vid samma tillfälle till en kostnad på enbart 595 kr inkl. moms.

Vid ett positivt antigensnabbtest gör vi automatiskt en anmälan enligt smittskyddslagen till berörda myndigheter.

Vi erbjuder även reseintyg med PCR-test signerat av läkare till en kostnad på 1 195 kr inkl. moms. Processen är lika smidig som våra andra tester och både resultat och intyg kommer kvällen efter utfört tet. Vi utfärdar intyg för resor till alla länder.

Beställning

Mejla till info@maccab.se eller om det är akut ringer ni 020-24 7 112. Akut testning utförs normalt inom 24 timmar och kostar från 1 990 kr (ex moms).

Full name

Your e-mail

Message

Våra snabbtester kommer från Abbott och våra PCR tester kommer från Life Genomics AB ett laboratorium godkänt av Folkhälsomyndigheten.

Vårt antigentest är detsamma som Region Skåne använder, som var en av de första regionerna i landet att använda detta. Trycket på att få hjälp med testning är stort och vi jobbar efter ”först till kvarn” metoden så vänta inte med att beställa provtagning.

Business people with masks coworking in front of computer

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People