MACC Scandinavia tar ansvar för Resqme® i Norden

Skrivet av MACC fre, 01/31/2020 - 16:30

Har DU hört talas om Resqme®? Det är ett litet och potentiellt livräddande verktyg som vi anser borde finnas i alla bilar. En kombinerad bältesskärare och fönsterkross som omedelbart hjälper dig att skära av bilbältet och ta dig ut vid en nödsituation.

Så ofta som varannan vecka hjälper Resqme® till att rädda liv runt om i världen. Den är så kraftfull att du enkelt tar dig ut även om bilen skulle befinna sig under vatten.

RecueSale AB som är en del av MACC Scandinavia har nu skrivit ett nordiskt exklusivitetsavtal som både agent och distributör för Resqme®s produkter. Ansvarig försäljningschef är MACCs delägare och produktutvecklare Sofie Wiberg.

Förutom Resqme® kan vi också erbjuda Alertme® & Defendme. Alertme® är ett hjälpmedel för att hålla sig vaken bakom ratten. En liten och nätt hörselsnäcka som aktiveras med huvudet i neutral position. Skulle man sedan nicka till eller vara på väg att somna utlöses omedelbart ett pipande ljud som gör att du vaknar. Ett fantastiskt komplement till bilens eget alert-system. Framförallt för yrkeschaufförer som kör sena nätter men såklart finns det också tillgängligt för privatpersoner.

Vi på MACC är mycket glada över att ha fått in Sofie Wiberg som vår produktutvecklare. Det känns jätteroligt att dra igång med försäljningen av Resqme®s produkter och få vara med och bidra till en ökad trafiksäkerhet, säger Mattias Andersson, entreprenör och grundare av MACC Scandinavia.

För mer information kontakta: Sofie Wiberg, 076–1749555, sofie@maccab.se

https://www.youtube.com/watch?v=vud2eZKJfH4

https://www.youtube.com/watch?v=5jU4wF_GzN8

https://resqme.com/

Health & Care

Covid 19-Provtagning

Covid 19-Vaccinering

MACC People